Meestal leveren wij deze kozijnen met het goed isolerende HR++ glas van 24mm dik, in dit profiel kan ook tripel glas worden geplaatst. Hierboven ziet u “verdiept profiel” staan, dat staat voor dat de buitenzijde van het profiel een stuk naar binnen loopt zoals dat bij houten kozijnen ook is. Het raam zit als het ware een stuk verzonken. U ziet ook dat het glas ver doorloopt in het profiel. Dat zorgt er voor dat de afstandshouder die tussen het glas zit diep in het profiel verzonken is voor een betere isolatie. Dit helpt ook mee om condens langs de randen te voorkomen. Dan ziet u de dubbele rubberen afdichting, deze zorgt er voor dat er geen koude lucht naar binnen en geen warme lucht naar buiten kan. Dus als het raam dicht zit dan is het ook dicht. In deze doorsnede ziet u ook de luchtkamers, deze zorgen voor isolerende pockets van stilstaande lucht en voorkomen lucht circulatie binnen het profiel. Een Aluplast  profiel bevat vijf luchtkamers. Zo bent u verzekerd van een hoge isolatie en een lange levensduur, onze adviseurs kunnen u nog meer vertellen hierover!


Op maat gemaakt

Onze adviseur komt persoonlijk bij u thuis om uw wensen met u te bespreken. Onze kozijnen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en  met een houtnerf effect als u dat wil. De indeling van het kozijn kunt u helemaal zelf bepalen zodat het geheel optimaal bij uw inrichting en smaak past. Heeft u al een kleur in gedachten? Kijkt u anders eens voor inspiratie bij onze kleurstalen.


Nooit meer schilderen

Met Kunststof kozijnen bespaart u handen vol geld doordat deze nooit hoeven te worden geschilderd. Neemt u een paar weken vrij om het zelf te doen of laat u het doen door de schilder? Wanneer heeft u voor het laatst het schilderwerk laten doen? U bent al snel duizenden euro’s kwijt en het moet elke 3 tot 5 jaar opnieuw. Deze terugkerende kosten bent u straks van af met kunststof kozijnen. Ze hebben verrassend weinig onderhoud nodig, alleen maar een simpel sopje met zeep.

Kunststof kozijnen prijzen

Om de prijs te bepalen hebben we natuurlijk informatie nodig over wat uw wensen zijn, dat horen we graag tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs. Op basis daarvan maken we voor u graag een vrijblijvende offerte op maat en weet u precies wat de kosten zijn. Wij zorgen er voor dat alles in die offerte is opgenomen zodat u geen verrassingen achteraf krijgt en dat is wel zo vertrouwd. Via het Project Windows Betaalplan heeft u al nieuwe kozijnen voor een klein bedrag per maand.Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.