Het plaatsen van een kunststof schuifpui heeft zo zijn voordelen. Vanuit de woonkamer kun je een perfecte doorgang naar de tuin maken. De uitstraling van de schuifpui kun je geheel zelf bepalen zodat het naar eigen wensen wordt ingericht. Project Windows  helpt je hier graag bij.

 

 

Onderhoudsvriendelijk

Net als bij de kunststof kozijnen en deuren van Project Windows, zijn ook de kunststof hefschuifpuien onderhoudsvriendelijk. Ze zijn makkelijk schoon te houden met een reinigingsdoek en gaan jaren mee. Ook hoef je ze nooit te schilderen wat een hoop onderhoudskosten zal besparen. Bovendien zijn alle Project Windows  hefschuifpuien voorzien van een hoogwaardige krimp- en onderhoudsvrije zachte rubber afdichtingen. Dit zorgt ervoor dat er door weersinvloeden geen streepvormingen op het glas of kozijn ontstaan. Ook zijn de hefschuifpuien geheel wind- en waterdicht en blijft het onderhoud gering. De aanschaf van een kunststof schuifpui is dus een duurzame investering!

 

Naadloos én stijlvol

Met een kunststof schuifpui van Project Windows creër je een naadloze én stijlvolle overgang van binnen naar buiten. Met een hefschuifpui krijg je een onbelemmerde doorgang door de lage overstap. De grote glasoppervlakte zorgt voor een ruim zicht naar buiten en een goede lichtopbrengst binnen. Het plaatsen van een hefschuifpui is ideaal om aan te brengen in je huidige gevel, maar natuurlijk ook voor een uitbouw.

 

Een ander groot voordeel van een kunststof schuifpui van Project Windows is dat het ruimtebesparend is doordat draaiende delen ontbreken. Zo creër je extra ruimte die op een efficiëntere manier opgevuld kan worden. Dit zorgt mede voor een strakke uitstraling van je huis.

 

Glas

Bij het kopen van een schuifpui heb je de keuze uit verschillende soorten glas. Schuifpuien van Project Windows  worden standaard geleverd met HR++ glas. Dit is goed isolerend glas en zal zorgen voor een lage energierekening. Naast hoogrendementsglas zijn er nog vele andere mogelijkheden, zoals gematteerd glas, zonwerend glas en figuur glas. Door de grote glasoppervlakten creëer je een lichte ruimte met een strakke uitstraling. Je haalt het zonnetje in huis!