Deuren die je uitnodigen om binnen te komen

 

De voordeur is het ‘visitekaartje’ van uw huis. En met een (tuin)deur van Project Windos  kunt u optimaal genieten van het buitengebeuren en maakt u van uw huis en tuin een compleet geheel. Er zijn vrijwel geen beperkingen in maatvoering, kleur en de stijl waarin onze kunststof deuren gemaakt kunnen worden. Ze laten zich licht en geruisloos bedienen en zijn – net als alle andere kunststof producten – gemaakt van de best denkbare grondstoffen en profielen en met de meest stevige staalversterking.

 

We hebben een uitgebreid aanbod van verschillende typen voordeuren, achterdeuren en tuindeuren, in stijl aangepast aan uw woning. Rechthoekig, getoogd, modern, klassiek, het is allemaal mogelijk. Omdat wij de kunststof deuren zelf produceren, is vrijwel elke aanpassing aan uw wensen mogelijk. Ook wat betreft het glas zijn er veel mogelijkheden, zoals figuurglas, gezandstraald, in allerlei kleuren en zelfs uw bestaande glas-in-lood kunnen we hergebruiken in dubbele beglazing. Ook zijn onze voordeuren voorzien van het politie keurmerk veilig wonen skg ***

 

Heeft u iets speciaals in gedachten of een eigen ontwerp voor uw kunststof deur? Overleg het met ons en wij maken er werk van. Met een kunststof deur van Project Windows  bent u verzekerd van een vakkundige montage, superieure grondstoffen en onderhoudsarme producten waar u 15 jaar volledige garantie op krijgt en tientallen jaren plezier van heeft.

Nederland


Bekijk hier hoe onze deuren worden gemaakt en waarom wij echt kwaliteit deuren leveren.

Samen met de onze deuren fabrikant Eko okna  hebben wij  samen een eigen deuren collectie samen gesteld en heeft u keuze uit maar liefst 800 modellen. 


Consectetur adipiscing elit. Inscite autem medicinae et gubernationis ultimum cum ultimo sapientiae comparatur.

Mihi quidem Antiochum, quem audis, satis belle videris attendere. Hanc igitur quoque transfer in animum dirigentes.